Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Open Jeunes Stone Age 2011, de resultaten

Open Jeunes Stone Age 2011, de resultaten

27 februari 2011

Afgelopen zaterdag ging in klimzaal Stone Age, Woluwe, de derde en laatste wedstrijd van de Belgian Youth Cup door. Een honderdveertigtal jeugdige deelnemers waren present en verzorgden een waar spektakel dat uitmondde in indrukwekkende finales met talrijke tops en bijna-tops. In drie categorieën viel het verdict pas na superfinales: Céline Cuypers (C) en Laure-Anne Stevens (D) van Klimax en Arnaud Ansion (C) van L'Escale gingen na een lange strijd met de overwinning lopen.

In de andere categorieën volstond de finale om het onderscheid te maken: L'Escale won bij de junioren met Chloé Matheys en Sébastien Berthe. In de A-categorie wonnen Loïc Timmermans (Stone Age) en Romane Herson (Climb Cool) terwijl de B-categorie gedomineerd werd door Anak Verhoeven (Klimax) en Nicolas Vancayzeele (Climb Cool). Harold Peeters (Entre Ciel et Terre) won bij de jongste jongens.

In de teamranking ging L'Escale, Klimax en ClimbCool voor.

De resultaten en foto's van de Open Jeunes Stone Age
De overall ranking van de Belgian Youth Cup (.pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,