Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Opnieuw finale voor Mathilde Brumagne in China

Opnieuw finale voor Mathilde Brumagne in China

31 oktober 2010

Nadat ze een maand geleden tweede werd in Puurs, trok Mathilde Brumagne dit weekend naar het verre China om er deel te nemen aan de voorlaatste etappe van de Wereldbeker Difficulty. Hoewel de etappe zelf niet de meest overbevolkte bleek te zijn met 46 deelnemers, is ze toch bijzonder belangrijk voor de titel bij de vrouwen.
Bij de resultaten treffen we de Oostenrijker Jakob Schubert en de Koreaanse Ja-In Kim op de eerste plaatsen aan. Doordat ze deze manche wint - de vierde opeenvolgende dit jaar - is Kim zeker van de overwinning in het eindklassement dit jaar. De strijd voor de titel bij de mannen is voorlopig onbeslist en zal over twee weken in Kranj in Slovenië uitgevochten worden.

Resultaten van de finales
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,