Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Opnieuw winst voor Muriel & sterke jeugd

Opnieuw winst voor Muriel & sterke jeugd

In het Chinese Shenzen, ja ze gaan het soms ver zoeken, won Muriel Sarkany nogmaals een manche van de UIAA Worldcup. Hierdoor verstevigt ze haar leidersplaats in de tussenstand en met nog slechts één manche te gaan dit jaar, gaat ze vrijwel onbedreigd af op een nieuwe overwinning in de Wereldbeker!
Bij de mannen won François Auclair.
Eén week na de grote competitie in het Sloveense Kranj was de jeugd aan de beurt. De Belgische delegatie liet er van zich horen: 3e en 4e plaats voor Chloé en Alix Graftiaux bij de Meisjes A en een 5e plaats voor Lara De Backer bij de Meisjes B. Alle Belgische resultaten op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm