Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Overwinning Team Escale in Aarlen

Overwinning Team Escale in Aarlen

De verschillende klimteams van het land bekampen elkaar voor de overwinning, en dat op het scherp van de snee. Vorige week was het de beurt aan het Klimax Team in Puurs, deze week was het de buurt aan de heren en dames van L'Escale uit Aarlen in de tweede manche van de Belgische Beker voor de Jeugd.

Naast een bijzondere grote opkomst qua deelnemers - 153 in totaal - konden de toeschouwers net zoals in 2009 weer genieten van een heus super-finale-festival. In niet minder dan 5 van de 10 categorieën moesten er extra routes geklommen worden, en in 2 categorieën was dat zelf niet genoeg om het verschil tussen de jeugdige deelnemers te maken.

Klassement per categorie:

Integrale resultaten van de L'escale open 2011 met foto's
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm