Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Petzl Lead & Vertik Trip D-3

Petzl Lead & Vertik Trip D-3

24 maart 2010

Het is waarschijnlijk nog nooit gebeurd dat er zo een grote interesse was voor een nationale wedstrijd moeilijkheidsklimmen. Met niet minder dan 50 ingeschreven klimmers waaronder twee Wereldkampioenes - Muriel Sarkany en Chloé Graftiaux - en de winnares van de Europese beker voor de jeugd en huidig titelhoudster - Mathilde Brumagne - beloofd de Petzl Lead op zaterdag 27 maart in Entre Ciel et Terre een waar spektakel te worden. Let wel, er zijn niet minder dan 20 klimsters die naar de titel mogen meedingen. Dit is een bijzonder aantal, zeker als men in rekening brengt dat er maar 7 klimmers aan het Belgisch Kampioenschap Lead 2009 mee deden.

Bij de mannen, afgezien van de afwezigheid van Jérôme De Boeck en Nicolas Favresse, zal de strijd beslecht worden tussen de Belgisch Kampioen Boulder Jonathan Thomas en andere 8ste graadklimmers zoals Raphaël Fernandez, Siebe Vanhee en de jonge Loïc Timmermans.

Inschrijven voor de Petzl Lead is evenwel niet meer mogelijk en voor de Vertrik Trip is het maximum aantal inschrijvingen bereikt!

Onze partnerklimzaal Entre Ciel et Terre zal gesloten zijn voor het publiek op donderdag en vrijdag omwille van de voorbereidingen.

Programma op de officiële site: http://petzlleadbelgium.belclimb.net

Petzl Lead
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,