Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Recordeditie Bleau Open 2009

Recordeditie Bleau Open 2009

26 oktober 2009

Meer deelnemers (264), meer boulders (40) en meer ambiance (het was lekker warm in tegenstelling tot de 10 centimeter sneeuw in 2008) kenmerkten Bleau Open 2009. De tiende editie van Bleau Open was een bom. De competitie kende een grote aantrek vanuit de buurlanden en ook het podium kleurde internationaal, niet alleen Chloé Graftiaux won, maar ook de Fransman Guillaume Glairon-Mondet.

Bij de dames was het verschil snel gemaakt, en verpulverde Graftiaux de tegenstand. Bij de mannen werd er veel meer op het scherp van de snee om de titel gestreden. Het duurde tot de laatste minuten van de wedstrijd vooraleer Guillaume Glairon-Mondet het verschil wist te maken. Hij lukte in een boulder die hem plotsklaps 1000 punten voorsprong opleverde op zijn directe achtervolgder Ludovic Laurence die uiteindelijk tweede eindigde. De eerste Belg bij de mannen was Nicolas Farcy die vierde werd. Maar, het was vooral Frankrijk dat Gent trachtte te annexeren met niet minder dan 4 van de 6 podiumplaatsen.

Resultaten en fotos van Hube
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


26/10/2009
Stevige prestatie van Loic, amai!!
T

26/10/2009
euhm hoe kan het dat er maar 101 van de 210 deelnemers hun resultaat online staat?

27/10/2009
De volledige uitslag is nu online. Zie hier:
http://www.belclimb.be/comp_detail.asp?t=bleau-open-bouldering-sensation&compID=601

264 participants
Avec quelques photos supplémentaires de Stef D'hoore.

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,