Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten Belgisch Kampioenschap Lead Junior

Resultaten Belgisch Kampioenschap Lead Junior

15 maart 2010

Ook nu deed klimzaal Klimax in Puurs haar naam als organisator van grote klimevenementen alle eer aan. Afgelopen zaterdag waren er niet minder dan 112 jonge klimmers op de afspraak voor het Belgisch Kampioenschap Junior Lead. Klimteams Klimax en L'Escale waren de hele dag aan elkaar gewaagd, en lukten er beiden in om vier van hun klimmers een podiumplaats te bezorgen. Op het einde van de dag echter, sloeg de competitieweegschaal door in het voordeel van het klimteam uit Aarlen. Met 4 eerste plaatsen (waarin 1 ex-aequo) in 4 wedstrijden werden zij ook de officieuze overwinnaar van het seizoen 2009-2010.

De titel van Belgisch Kampioen ging respectievelijk naar:

Volledige resultaten en fotos
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,