Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten Christmas Womens Open in City Lizard

Resultaten Christmas Womens Open in City Lizard

Amper één week na Boulder 2011 haalde het team van klimzaal City Lizard nog maar een keer alles uit de kast voor de vijfde editie van de Christmas Womens Open. Ook dit weer waren alleen de vertegenwoordigers van het sterke geslacht toegelaten.
Na de kwalificaties waarvoor 40 knappe boulders moesten dienen, werden de finales afgesloten met Magali Hayen op het hoogste schavotje, gevolgd door Chloé Caulier en Joke Vanreppelen.
Magali wilde ook nog kwijt: Ik moet de routebouwers feliciteren want, ondanks de beperkte tijd die ze hadden om de boulders te bouwen, waren het knappe, weldoordachte boulders!

Resultaten en foto's van de Christmas Womens Open 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm