Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten JBC Hungaria

Resultaten JBC Hungaria

Gespannen maar vol strijdlust namen er niet minder dan 119 klimmers deel aan de tweede manche van het Jeugdbouldercircuit 2010 in klimzaal Hungaria in Leuven. Onder hen Laura Van Bruyssel bij de Juniors, Chloé Matheys bij Youth A et Loïc Timmermans bij Youth B die er in lukten hun eerste plaats in klimzaal Blok te bevestigen, ondertussen een maand geleden.

De overwinning ging respectievelijk naar:

Maar, de spelen zijn nog niet ten einde. De derde en laatste manche zal over eindwinst moeten beslissen in zo goed als elke categorie. Deze laatste manche zal doorgaan op zaterdag 8 mei in onze partnerklimzaal Bleau in Gent.

Inschrijven kan op de site http://jbc.belclimb.net
Volledige resultaten en enkele fotos door Martijn
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm