Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de 2e selectiewedstrijd voor Boulder 2011

Resultaten van de 2e selectiewedstrijd voor Boulder 2011

In klimzaal Bleau kwamen afgelopen zaterdag enkele klimmers, reeds zeker van kwalificatie voor Boulder 2011 volgende week in Sint-Niklaas, puur voor het plezier mee boulderen. Dit in tegenstelling tot anderen die zich ten volle hebben gegeven om zo een van de 8 laatste plaatsen te bemachtigen (4 dames, 4 heren).
Van deze tweede selectiewedstrijd onthouden we een origineel mannelijk klassement met Olivier Mignon op een 16e plaats van de 20 aanwezigen. Ver vooraan een klimmer die er boven uit stak met niet minder dan 11 van de 12 boulders getopt: Jurgen Lis.
Minder spankracht viel er te merken bij de vrouwen want de weinige aanwezige vrouwen waren zo reeds zeker van een finaleplaats. Chloé Caulier die zich reeds in oktober wist te plaatsen blijft de concurrentes voor met 4 getopte boulders op 12. Hadden de routebouwers het niveau van de vrouwen overschat?

Zijn gekwalificeerd via deze tweede selectiewedstrijd :

Dames

Heren

Resultaten en foto's van de tweede selectiewedstrijd Boulder 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


5/12/2011
Beast From The East !!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm