Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de Bleau Open Local

Resultaten van de Bleau Open Local

In klimzaal Bleau te Gent bestaan tradities die niet verloren gaan. Zo ook twee maal per jaar de Bleau Open Local. De gelegenheid voor de thuisklimmers om met elkaar vriendschappelijk in de clinch te gaan. De voorjaarseditie vond plaats afgelopen zaterdag en ontving een honderdtal deelnemers.

Naast deze mooie opkomst viel er ook een opmerkelijke prestatie te noteren van de jeugdige Dawn Claeijs die de wedstrijd wint bij de dames en dit in een ervaren deelnemersveld. Ze profiteert ten volle van de 1000-puntenregel door één van de 35 boulders als enige te toppen. Zo neemt ze een mooie voorsprong op de tegenstand: Liesbeth Wulteputte en Sarah Massa (2e ex-aequo).
Bij de heren is de strijd bitsiger, zelf al zet David Leduc de puntjes op de i met 3 boulders meer dan de tweede, Sam Vanden Driessche. Bij de -16 jarigen winnen Dawn Claeijs en Wolff Braeckman,

Resultaten van de Bleau Open Local 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm