Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de drytool wedstrijd in Buggenhout

Resultaten van de drytool wedstrijd in Buggenhout

24 januari 2012

Zoals elk jaar werden de torens van Buggenhout getooid met boomstronken, banden en andere originele accesoires voor de liefhebbers van het drytoolen. Enig minpunt afgelopen vrijdagavond was dat beetje regen dat de deelnemers had kunnen ontmoedigen moesten ze van een ander hout gesneden geweest zijn. Initiaties en een wedstrijd stonden op het programma met een twintigtal deelnemers voor deze laatste. In de finale kwam de verzuring in de voorarmen al snel opzetten en beet zo ongeveer iedereen zijn tanden stuk op een passage via een ketting. Dankzij een grootse inspanning is Matti Buyle de enige die de beweging met succes weet te maken en behaalt hij zo een verdiende overwinning.

Resultaten en foto's van de drytool wedstrijd 2012
Samenvatting op de site van de Berghut
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,