Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de eerste selectiemanche voor Boulder 2012

Resultaten van de eerste selectiemanche voor Boulder 2012

14 oktober 2012

In klimzaal Blok te Hoboken kwamen gisteren een dertigtal klimmers zich meten in 12 boulders die uitgekiend werden door een gevarieerd team routebouwers Nathan Schulpen, Yannick Godfrin, Nicolas Mathieu en de Roemeen Gabriel Pavel. Sepp Breesch, uitbater van de zaal : Het was een geslaagde wedstrijd met verdiende (en jeugdige) winnaars. Twaalf pareltjes van spectaculaire, maar toch heel voorzichtige boulders waar elk minuscuul foutje onmiddellijk werd afgestraft in een leegemaakte boulderarena zorgden voor spanning tot het einde. Je moest dan ook de perfectie benaderen, wat Chloé Caulier en Loïc Timmermans deden. Een gevleide overwinning voor de eerste met 11 tops, 4 meer dan haar dichtste achtervolger. Minder gevleid voor de tweede die elf tops wist te verzamelen en een bonus meer dan het sterk viertal dat dicht volgde.

De geselecteerde dames

De geselecteerde heren

Volgende selectiewedstrijd op 10 november in City Lizard.

Resultaten per categorie en foto's
Gedetailleerde resultaten van de eerste manche (.pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,