Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de European Youth Series te Munchen

Resultaten van de European Youth Series te Munchen

15 september 2009

Twee weken na Valence, is het een in aantal verzwakt Belgisch Jeugdteam dat de verplaatsing naar Munchen maakt voor de tweede manche van de European Youth Series. Het beste resultaat werd geboekt door Loïc Timmermans  met een 5e plaats in de Youth B. Hij strandde op twee bewegingen van de top in de finaleroute. Vier andere klimmers topten deze route wel.

Vier andere Belgen waren ook van de partij: Ignace Debreyne (21e Youth B, 6e in speed), Lukas Geukens (24e in Youth B), Cédric Claert (36e in Youth A) en Camille Duhoux (29e in Youth B).
De start van het schooljaar, examens, blessures of andere redenen zorgden ervoor dat een aantal andere leden van het team niet aanwezig konden zijn. De afwezigen hadden ongelijk met een wedstrijd die doorging in een prachtcomplex gewijd aan het sportklimmen met 2000 m2 indoor klimoppervlakte en 2450 m2 in de open lucht!

Resultaten en foto's op deze pagina
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,