Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de Local Ronnie in Hungaria

Resultaten van de Local Ronnie in Hungaria

23 oktober 2012

Reeds enkele jaren laat Hungaria zich kennen als een zaal met vele Local Hero evenementen. Boulder, toprope, traversée en speed, alle disciplines komen aan bod. Afgelopen zaterdag werd de Local Hero omgedoopt naar Local Ronnie en stond die volledig in het teken van Kom op Tegen Kanker. Talrijke locals en minder locals amuseerden zich van 17u tot in de vroege uurtjes op de 53 boulders verspreid doorheen de oude boulderzaal en het nieuwe boulderstuk op het eerste verdiep. Tussen 20u30 en 22u00 zorgden 5 masters op uitnodiging voor de perfecte rustpauze. Olivier Mignon, Jonathan Thomas, Siebe Vanhee, Yannick Marchand en Nicolas Mathieu beten hun tanden stuk op drie zeer zware masterboulders. De meningen waren echter unaniem, Nicolas Mathieu kwam als Master of Hungaria uit de strijd. Local Ronnie van deze editie werd Lin Xiao-Lin maar de absolute winnaar was Kom op Tegen Kanker. Vegetarische pasta, hamburgers en een cava-toast op Jorn Van Roy brachten een stevige duit in het zakje!

Uitslag en foto's van de Local Ronnie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,