Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van het Belgisch Kampioenschap Junior te Altitude CCM

Resultaten van het Belgisch Kampioenschap Junior te Altitude CCM

Het organiseren van een vlekkeloos Belgisch Kampioenschap Junior vraagt kennis en kunde. Het team van klimzaal Altitude CCM waagde afgelopen zaterdag de zet en deed dit met verve. Een honderdtal deelnemers aan de Petzl Lead Junior en meer dan 500 toeschouwers voor het Banff Mountain Film Festival kon er de vruchten van plukken. 

De wedstrijd eindigde met weinig verrassingen in vergelijking met de resultaten van de afgelopen bekerwedstrijden. Enkel in de jongste categoriën zijn er verschuivingen. Een in de isolatie vergeten pofzak, een uitschuiver in de eerste bewegingen of eenvoudigweg een sterke tegenstand zorgde voor andere podia. Zo behaalden Alixe Mathieu (Roc Evasion Jambes) en Nicolas Collin (Stone Age) elk hun eerste overwinning ooit. Dankzij deze laatste zijn prestatie en die van Loïc Timmermans, behaalt team Stone Age zijn eerste en laatste winst in de teamranking voor dit seizoen.

De Kampioenen van België 2011 zijn elk in zijn of haar categorie:

Resultaten en foto's gesigneerd Yannick Godfrin
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm