Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van Rocks@Westende

Resultaten van [email protected]

Men had erger kunnen verwachten maar het geluk lachtte de organisatoren van [email protected] toe. De tweede manche van het Pepsi Max Rocks on Tour circuit verliep afgelopen zaterdag onder een open hemel en goddelijke temperatuur. Een waar plezier voor het veertigtal deelnemers die de verplaatsing naar de zaal maakten.

Aan vrouwelijke zijde waren slechts 4 klimsters present in het warme zand. De winst ging naar Magali Hayen die zo haar tweede opeenvolgende winst binnenhaalt, na Hotton in de maand mei. Overheersend in de finale slaagde ze er in de kwalificaties reeds in een boulder te toppen waar alle heren hun tanden op stuk beten.
Met 29 boulders achter zijn naam na de kwalificaties en 3 in de finale wint Nicolas Farcy bij de Heren. Hij blijft Loïc Timmermans en Jurgen Lis voor.
Bij de jeugd zijn het Liam Thijs en Dawn Claeijs die de winst binnen halen.

Noteer reeds de derde en laatste manche die doorgaat op de Groenplaats in Antwerpen binnen twee weken. De inschrijvingen zijn geopend.

Resultaten van [email protected]
Voorlopig klassement(.pdf)
De site van Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm