Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten Vlaams Studentenkampioenschap

Resultaten Vlaams Studentenkampioenschap

Al dan niet uit oppurtunistische overwegingen brosten meer dan 50 studenten afgelopen vrijdag hun lessen om deel te nemen aan het Vlaams Studentenboulderkampioenschap dat door klimzaal Bleau in Gent werd georganiseerd.

Het was niet de Belgisch Kampioen boulder Yannick Marchand (Katholieke Hogeschool Sint-Lieven) die zich kon laten gelden, maar  Jurgen Lis  van Hogeschool West-Vlaanderen die met de eindwinst ging lopen. Nadat hij  eerder 29 van de 30 kwalificatieboulders wist te toppen, lukte hij er ook in om als enige de finaleboulder af te werken. Met David Leduc was het podium compleet.

Bij de dames was het  Liesbeth Wulteputte van Universiteit Gent die eerste werd. Zij wist met één boulder meer in de finale  Liselotte De Bruyn van Katholieke Universiteit Leuven achter zich te houden. 

Resultaten van het Vlaams Studentenboulderkampioenschap
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


30/03/2011
foto's?


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm