Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Rocks@Antwerpen, een waar succes!

[email protected], een waar succes!

Als je de derde en laatste manche van de Pepsi Max Rocks on Tour moet beoordelen op basis van het aantal deelnemers en de ambiance, dan was deze editie zeker een succes. Meer dan een honderdtal deelnemers profiteerden van een stralende zon afgelopen weekend op de Groenplaats in Antwerpen. Een zomers weertje dat nog wel enkele dagen zal aanhouden en zo eenieder die nog wil gaan proeven van de boulders de kans geeft om dit tot woensdagavond 22u te doen. Men zegge het voort...

Op sportief vlak onthouden we de suprematie van Magali Hayen. Zonder echte weerstand wint ze ook deze derde wedstrijd bij de dames. Aan mannelijke zijde ging het er niet iets anders aan toe. In een stevige finale wist Nicolas Farcy de in de kwalificaties opgebouwde voorsprong niet te verzilveren. Hij eindigt 4e na Jurgen Lis, Ignace Debreyne en Marius Oniga.
Bij de jeugd gaat de winst naar Dawn Claeijs, Celine Cuypers en Chloé Caulier bij de meisjes en Manolo Debreyne met Liam Thijs bij de jongens.

In het eindklassement zijn het Magali en Jurgen die met de lauweren gaan lopen.

Resultaten en foto's van [email protected]
Algemeen klassement Heren Rocks on Tour 2011 (.pdf)
Algemeen klassement Dames Rocks on Tour 2011 (.pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm