Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Rocks@Westende 2013, ambiance onder de zon

[email protected] 2013, ambiance onder de zon

13 september 2013

et de komende herfst wordt het weer alsmaar meer onzeker. Vorige week zaterdag merkten de klimmers van [email protected] hier echter niets van. De zon scheen fel op het strand van Westende en dat was te merken aan het aantal klimmers dat tot deze ongewone wedstrijd aangetrokken werd. Met meer dan 85 waren ze ter plaatse. Renaat Will: “Ik denk dat de klimmers en de organisatie erg blij waren met deze geslaagde dag. De sfeer en de routes ontbraken zeker niet.”
Of misschien waren de boulders toch wat te makkelijk. Tijdens de competitie behaalden 14 mannen de top van 30 boulders op een totaal aantal boulders van 35. Drie klimmers haalden zelfs de perfecte score: Marius Oniga, Liam Thijs en Thomas Salakenos. Het is uiteindelijk een geïmproviseerd potje armworstelen die de winnaar heeft uitgeroepen... Zo zwaar was de concurrentie bij de vrouwen niet. Magali Hayen wint met overmacht deze [email protected]
De strijd bij de jongeren was spannender. Rafflesia Reyniers van Klimax klimt vier boulders meer dan haar dichtste rivale Nore Pellens en Harold Peeters van Climb Cool laat zijn talent nog eens zien en topt maar liefst 31 boulders.

Op zaterdag 28 september staan de klimstructuren al weer op de Groenplaats in Antwerpen. Je kan er dan deelnemen aan de tweede manche van het ‘Pepsi Max Rocks On Tour’-circuit. Voor alle info en inschrijvingen: www.rocksontour.be!

De volledige resultaten
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,