Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Rocks@Westende dit weekend

Rocks@Westende dit weekend

6 september 2011

Of je de weersvoorspellingen nu gelooft of niet we nodigen u toch uit om dit weekend naar de Belgische kust te trekken. Waarom dan wel? Niet om enkel van de zon te genieten maar ook omdat voor een keer het strand rijmt met wedstrijdklimmen. Het strand van Westende ontvangt de tweede manche van de Pepsi Max Rocks on Tour. Een unieke ervaring voor diegenen die willen profiteren van het zand en klimgrepen onder zich willen voelen.
De oudere klimmers worden vrijdag en zaterdag verwacht terwijl de jeugd tot 15 jaar een eigen wedstrijd heeft op zondag. Inschrijven maar!

Hou je niet van het zand en verkies je een stadse sfeer weet dan dat de wedstrijd zich het weekend van 23, 24 en 25 september verplaatst naar de Groenplaats in Antwerpen.

Meer info op de site van Rocks on Tour

Rocks@Westende

 
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


9/09/2011
Wegens slecht weervoorspellingen voor zondag.

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,