Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Sandoz en Glairon-Mondet triomferen bij Bleau Open

Sandoz en Glairon-Mondet triomferen bij Bleau Open

18 november 2013

Drie opeenvolgende overwinningen voor de ene, vijf voor de andere. Mélanie Sandoz en Guillaume Glairon-Mondet zijn niet van de troon te stoten. Deze zondag hebben ze opnieuw laten zien wat ze in hun mars hebben tijden de veertiende editie van de Bleau Open Bouldering Sensation in het Gentse. Misschien hebben ze vernomen dat dit de laatste editie was in de Rooigemlaan? Hoe dan ook, ze lijken moeiteloos door hun respectievelijke finale te geraken. Mélanie topt vier boulders in vijf pogingen. Zij wordt gevolgd door onze Belgische belofte Chloé Caulier die er twee topt. Chloé is de enige Belg die het podium bestegen heeft. Bij de mannen strandt Nicolas Farcy namelijk op een vierde plaats met twee getopte boulders. De top drie bestaat uit Fransmannen, met dus Guillaume Glairon-Mondet bovenaan. Hij topt de vier boulders à vue.

Volledige resultaten van de Bleau Open Bouldering Sensation 2013




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren



nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,