Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Sarkany 6de in Grindelwald

Sarkany 6de in Grindelwald

11 juni 2006

Het pittoreske Zwitserse Grindelwald is voornamelijk bekend als startpunt van expedities naar de 3970 meter van de Eiger. Dit weekend verzamelde een hoop klimmers zich er echter voor de vierde manche van de UIAA World Cup boulder. Een verrassende naam bij de deelnemende dames was onze Muriel Sarkany. Ze mag het moeilijkheidsklimmen dan wel meer gewend zijn, op deze competitie behaalde ze zowaar een mooie 6de plaats. Bij de tussenstand halverwege stond ze zelfs eerste! Van de favorieten kon enkel de Oostenrijkse Anna Stöhr de verwachtingen inlossen, zij behaalde haar eerste Wereldbekerzege. Chloé Graftiaux eindigde als 11de.
Bij de mannen was het een indrukwekkende Jérôme Meyer die de wet dicteerde. Verder in het klassement deden onze jonge vertegenwoordigers Nicolas Farcy en Jochen Adriaensens ervaring op. Ze werden respectievelijk 40ste en 43ste.
Op de resultaten pagina wachten u bovendien een veertigtal foto's.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,