Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Sarkany 8ste in Chamonix

Sarkany 8ste in Chamonix

14 juli 2006

Terwijl de enen zich klaarmaken om één of andere mythische top te beklimmen, maken anderen hun opwachting aan de speciaal opgerichte buitenklimmuur van Chamonix. Aan de vooravond van de Franse nationale feestdag kregen we een sterke Belgische delegatie te zien.
Na de finale van deze derde manche van de UIAA Lead Climbing World Cup geleek de rangschikking bij de dames heel erg op deze van de vorige manches: overwinning voor de Oostenrijkse Angela Eiter en eervolle plaatsen voor de Belgen (Muriel Sarkany 8ste, Chloé Graftiaux 19de). Bij de mannen daarentegen, verrast de Spanjaard Edu Marin Garcia met zijn eerste overwinning. De Belgische mannen: Michaël Timmermans, Frédéric Sarkany en Nicolas Farcy worden respectievelijk 52ste, 67ste en 73ste.
Resultaten en foto?s beschikbaar op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,