Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Sarkany tweede in Shangai

Sarkany tweede in Shangai

Met nog 4 manches te gaan in de Wereldbeker Moeilijkheidsklimmen, moest Muriel Sarkany dit weekend enkele punten prijs geven op Angela Eiter die in China de overwinning bij de dames binnenhaalde. 62 punten scheiden de twee concurrentes en het hoeft niet gezegd dat Angela haar beste klimwerk moet en zal boven halen om Muriel van de troon te stoten.
Bij de heren loopt Tomasz Mrazek met een eerste plaats heel wat punten uit op zijn rechtsrtreekse concurrent Alexandre Chabot die slechts 19e werd.
Muriel won nu ook de Trofee voor Sportverdienste van de Franstalige Gemeenschap. Ze volgt hiermee Justine Henin-Hardenne op. Axel Merckx kreeg de trofee bij de heren.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm