Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Scheidsrechters gezocht voor JBC manche in Klimzaal Blok op 9 mei

Scheidsrechters gezocht voor JBC manche in Klimzaal Blok op 9 mei

Zaterdag 9 mei vindt al voor de derde keer de laatste, afsluitende manche van het Jeugdbouldercircuit in Klimzaal Blok in Hoboken plaats. Met meer dan honderd deelnemers, is de vraag naar gedreven scheidsrechters bijzonder groot.
Aangezien het geen officiële wedstrijd is, moeten scheidsrechters niet beschikking over enige vorm van vereiste ervaring of opleiding, over goesting des te meer. Als je je geroepen voelt om honderd jeugdige klimmers een fantastische dag te bezorgen, stuur dan als de vliegende bliksem een email naar klimzaal Blok.

De website van het Jeugdbouldercircuit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm