Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Serre-Chevalier Seniors

Serre-Chevalier Seniors

26 juli 2004

Het is gebruikelijk op het internationaal klimevenement van Serre-Chevalier dat de deelnemers, na een dag routes verkennen aan het echte werk kunnen beginnen. Men kan zich aan een prachtig spektakel verwachten. Enkele klimmers drijven de spanning ten top en stoten door tot de super finale.
Dit gebeurde zaterdagavond, niet minder dan 7 dames en 2 heren slaagden ten volle. Ten slotte haalde de Sloveense Natalija Gros het voor de verassende Zwitserse Alexandra Eyer en de Italiaanse Jenny Lavarda. Alexandre Chabot (Fra) bevestigde zijn huidige conditie en won voor Patxi Usobiaga (Sp) en Evgueny Ovtchinnikov (Rus) en bij haar eerste deelname werd Chloé Graftiaux (Be) 11de.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,