Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Simon Lorenzi 3de op de Open Jeune in Albertville

Simon Lorenzi 3de op de Open Jeune in Albertville

30 december 2009

Tijdens het weekend van 19 en 20 december vonden de Open Jeunes d'escalade plaats in Albertville. Zoals elk jaar zakte ook nu een kleine Belgische delegatie af naar Frankrijk om er aan de wedstrijd deel te nemen. Simon Lorenzi, zoon van Claude Lorenzi, eindigde derde bij de Benjamins.
Ook drie andere jeugdige klimmers, alle drie lid van klimteam Climcool, wisten een verdienstelijke plaats te bemachtigen: Vincent Van Habost en Nicolas Vancayzeele, eindigden respectievelijk 15de en 21ste bij de Miniemen en Romane Herson, eindigde 10de bij de Cadetten.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,