Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Sterke opkomst voor het Klimclub Hungaria Open Junior

Sterke opkomst voor het Klimclub Hungaria Open Junior

Niet minder dan 89 jonge klimmers overrompelden vandaag klimzaal Hungaria om hun krachten bot te vieren op de 40 voorziene boulderproblemen. De jongsten mochten in de voormiddag de strijd aangaan. Loic Timmermans en Romane Herson gingen met de eer bij de Youth C lopen. Bij de Youth B wonnen Jasson Olweski en Hélène Dosseray, die overall in dezelfde categorie, op Jasson na, iedereen achter zich laat. In de namiddag toonde bij de Youth A Nicolas Matthieu een sterk staaltje van zijn kunnen, op de voet gevolgd door een al bijna even sterke Thomas Guérin en kon Géraldine Macq overtuigen. Bij de junioren bleven Raphael Fernandez en Mathilde Brumagne soeverein aan kop.
Klik hier voor de volledige uitslagen.
[Update] En nu met foto's op dezelfde pagina.
Op naar Bleau op 21 april voor de volgende manche van het Jeugdbouldercircuit 2007.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm