Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Super finalefestival op de Open van L'Escale

Super finalefestival op de Open van L'Escale

25 januari 2010

Afgelopen zaterdag werden de toeschouwers in klimzaal L'Escale in Aarlen op een heus superfinalefestival getrakteerd. Voor de 10 verschillende categorieën waren er niet minder dan 6 superfinales nodig om de respectievelijke winnaars aan te duiden.

Local hero Sébastien Berthe ging met de overwinning aan de haal bij de Cadetten en komt zo ook op een eerste plaats terecht in het algemene klassement van zijn leeftijdscategorie.
Bij de Benjamins werd de strijd op het scherp van de snee gevoerd. Ondanks een superfinale wisten Antoine Matheys (L'Escale) en Simon Lorenzi (Delirium) zich niet te onderscheiden en delen daardoor een eerste plaats. Matheys komt zo wel op het ereschavotje van de algemene rangschikking te staan.

Met niet minder dan vijf overwinningen, toonde plaatselijke klimclub L'Escale zich heer en meester op eigen erf. Door hun sterke prestatie voeren ze het ploegenklassement van de Belgische Beker Jeugd aan. 

De overwinningen in de verschillende categorieën gingen naar:

Resultaten en fotos
Finaleresultaten van de Belgische Beker voor de Jeugd (pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


27/01/2010


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,