Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Teleurstelling voor Chloé Graftiaux in Saas-fee

Teleurstelling voor Chloé Graftiaux in Saas-fee

24 januari 2010

Doordat ze door de jury weerhouden werd omdat ze de klimzone had verlaten, eindigde Chloé Graftiaux amper zevende op de finale van de Wereldbeker Ijsklimmen in Saas-fee. Nadat ze zonder problemen door de kwalificatieroutes en de halve finale wandelde, was dit natuurlijk een behoorlijk grote teleurstelling. Chloé blijft evenwel, en terecht, eerste in het algemene klassement. De volgende manche zal op 5 en 6 februari in Busteni in Roemenië plaatsvinden.

De Française Stéphanie Moreau eindigde eerste bij de vrouwen en de Oostenrijker Markus Bendler behaalde de eerste plaats bij de mannen in Zwitserland.

Finaleresultaten
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,