Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Tien -14 jarige Belgen op de Rock Junior in Arco

Tien -14 jarige Belgen op de Rock Junior in Arco

Als er in Imst en Arco wedstrijden worden georganiseerd dan zijn die er voor alle smaken en leeftijden. Afgelopen weekend trokken tien van onze -14 jarige atleten naar de streek rond het Garda meer voor de Rock Junior in Arco. Verplaatst naar deze datum omwille van het wereldkampioenschap in juli, wist de tiende editie van de wedstrijd zijn record deelnemersaantal te halen, meer dan 600 ingeschrevenen van 20 verschillende nationaliteiten. Harold Peeters van Louvain-la-neuve (Youth D) eindigt 4e in difficulty en Merlin Matheys van Arlon (Youth C) 3e in boulder. In het gecombineerd klassement eindigen beide zeer mooi op een 8e plaats in hun categorie.

Resultaten van de Belgische delegatie op de Rock Junior
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm