Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Tweede selectiewedstrijd Boulder 2011 op 3 december

Tweede selectiewedstrijd Boulder 2011 op 3 december

Op zaterdagavond 3 december heeft de Belgische top een afspraak in Klimzaal Bleau voor de tweede selectiewedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Boulderen, Boulder 2011.

Na de eerste wedstrijd in Klimzaal Blok konden Olivier Mignon, Raphaël Fernandez, Nicolas Mathieu en Jérôme De Boeck zich plaatsen bij de heren. Magali Hayen, Chloé Caulier, Manon Matheys en Laure Guérit deden hetzelfde bij de dames. Ook de huidige Belgische Kampioenen Yannick Marchand en Mathilde Brumagne zijn al zeker van hun plaats.

Voor de andere toppers zal er nog wat zweet aan te pas komen vooraleer ze toegang krijgen tot de finale. Er zijn nog slechts vier plaatsen per categorie te verdelen. Op 3 december zullen in totaal twaalf boulders te klimmen zijn, waarbij er extra grepen voorzien zijn voor de dames. De BCCC zorgt, na het succes van de eerste selectiewedstrijd, alvast voor extra scheidsrechters.

De timing van zaterdag 3/12:

  • 17u30 - 18u15: aanmelden
  • 18u20-18u30: briefing
  • 18u30-19u30: work-out period
  • 19u30-22u00: validation period
  • 22u30: results

Inschrijven kan tem 28 november via deze pagina.

Het wedstrijdreglement is te vinden op de blog van de Belgian Commission for Competition Climbing.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm