Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Worldcup Puurs: 28-29 april

UIAA Worldcup Puurs: 28-29 april

22 februari 2006

Op vrijdag en zaterdag 28 & 29 april 2006 vindt in Klimax de openingswedstrijd van de UIAA Worldcup 2006 Moeilijkheidsklimmen plaats te Puurs. De selecties vangen aan op vrijdag, zaterdag kan u de finalisten aanmoedigen. Onder grote internationale belangstelling zal tevens op zaterdag de eerste steen gelegd worden van Klimax II, een semi-open klimhal van 7000 m².
Deze eerste manche van de wereldbeker wordt afgesloten met een visuele show van en door Stefan Glowacz, de wereldvermaarde Duitse extreem-klimmer. Toegangskaarten zijn vanaf heden online te verkrijgen op www.worldcuppuurs.com. Vlug zijn is de boodschap !


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,