Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Worldcup Shanghai

UIAA Worldcup Shanghai

24 oktober 2005

Voor het eerst in 2005 liet de Oostenrijkse Angela Eiter een steekje vallen. In Shangai, waar zich dit weekend de zevende manche van de Wereldbeker klimmen afspeelde, moest ze de Sloveense Maja Vidmar laten voorgaan. Al staat ze uiteraard nog steeds autoritair aan de leiding in de voorlopige tussenstand. Alleen een mirakel kan haar nog van een tweede opeenvolgende wereldtitel houden. Met nog twee wedstrijden te gaan, blijft Muriel Sarkany in de running voor de ereplaatsen. Na haar zevende plaats in China staat ze momenteel vijfde.
Een ongewoon podium bij de mannen: de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque kaapte de zege weg voor Nederlander Jorg Verhoeven en Zwitser Cédric Lachat.
Klik hier voor de volledige resultaten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,