Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Worldcup Veliko Tarnovo

UIAA Worldcup Veliko Tarnovo

24 april 2005

De eerste manche van de UIAA Worldcup voorklimmen (lees: moeilijkheid) vond dit weekend plaats in de magnifieke Bulgaarse stad Veliko Tarnovo. Een dikke zestig deelnemers van 22 verschillende nationaliteiten ontmoetten elkaar hier voor het begin van het nieuwe internationale klimseizoen.
Muriel Sarkany haalde een mooie vierde plaats bij haar wederoptreden in het competitieklimmen, op één greep van de drie eerste, die allemaal vielen bij een jeté. De Oostenrijkse Angela Eiter haalde de zege binnen. Chloé Graftiaux daarentegen strandde op een veertiende plaats, op twee bewegingen van de finale.
Een verrassendere uitslag bij de mannen: noch de Tsjech Mrazek, noch de Franse Chabot haalden het podium. Wel de Italiaan Crespi, gevolgd door onze noorderbuur Jorg Verhoeven (een oude bekende) en de Zwitserse Lachat, terug uit blessure!
Klik hier voor de resultaten van alle Belgische deelnemers.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,