Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Uitslag van een Rocks@Antwerpen onder de regen

Uitslag van een [email protected] onder de regen

8 oktober 2012

Regen tijdens de opbouw, en regen tijdens de eerste twee wedstrijdsessies - die vielen in het water. Het scheelde niet veel of er bleef van [email protected] 2012 niet veel meer over dan een bittere herinnering. Net op tijd verbeterde het weer op zaterdagmiddag en konden de klimmers hun schoentjes aantrekken voor een sessie urban climbing op de Groenplaats in Antwerpen. Het wachten in de regen duurde lang, maar de 30 selectieboulders waren de moeite waard. Bij de heren klom Jurgen Lis er 28, op de voet gevolgd door "The Beast from the East" Marius Oniga die er 27 afwerkte. Fien de Laet toonde zich bij de dames de sterkste en diende een kaartje in met 21 geklommen boulders. Ook in de finale gaf de jonge Antwerpse met drie getopte boulders haar concurrentes het nakijken. Enkel in de vierde boulder vond ze de juiste methode niet.
Bij de heren is de strijd in de finale evenwichtiger en spannend tot op het einde: Marius en Jurgen leggen hetzelfde parcours af tot de laatste boulder, waarvan Jurgen de bonus haalt. Hierdoor haalt Jurgen een nipte overwinning binnen.

Zondag schijnt de zon volop, en komt de jeugd in actie. Een twintigtal jongeren gaan de uitdaging aan, maar enkel Liam Thijs bij Youth B kan een volledig afgewerkt puntenbriefje indienen: 30/30!

[email protected] is nog toegankelijk tot woensdagavond 22u00.

Resultaten en foto's van [email protected] 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,