Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Upload je videos op 18 december in City Lizard

Upload je videos op 18 december in City Lizard

1 november 2010

Upload is het gloednieuwe boulderwedstrijdconcept; het enige jurylid dat beoordelen mag is de filmcamera die je prestaties filmt. Na het klimmen moet je de film uploaden zodat hij beoordeeld kan worden.
Je kan deelnemen aan zes etappes (packages) verdeeld over zes locaties, verspreid over een periode van 6 maanden. Elk package bestaat telkens uit 6 boulders: 3 voor heren en 3 voor vrouwen. Aan elke boulder worden punten toegekend die opgeteld worden om de 6 finalisten voor de Final Package op 16 avril 2011 in klimzaal Monk in Eindhoven te selecteren. Een van de 6 packages is voorzien voor City Lizard in Sint Niklaas en dat vanaf 18 december.
Blink je camera dus alvast grondig op! Er zal niet minder dan 3.600 Euro aan prijzengeld onder de deelnemers verdeeld worden. Om meer te weten surf je best eens naar de site van Upload.

De site van de Upload Competition
De site van City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,