Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vera Zijlstra en Nico Mathieu winnen op PBM 2010

Vera Zijlstra en Nico Mathieu winnen op PBM 2010

14 november 2010

De weersomstandigheden hebben er niets aan kunnen veranderen. Ondanks de regen die onophoudelijk bleef neergutsen afgelopen zaterdag, zakten er opnieuw een hondertal klimmers af naar Hasselt voor de Peter Belien Memorial in klimzaalOlympia.
Er was evenwel wat geduld nodig om te achterhalen wie er uiteindelijk als sterksten uit de kwalificaties naar voren was gekomen bij deze vierde editie. Omdat enkele resultaten op niet te verklaren wijze verdwenen waren, liep er iets mis met het berekenen van de punten. Maar, uiteindelijk liep alles los en konden de sterksten zich laten gelden.
Bij de dames ging de Nederlandse Vera Zijlstra met de overwinning lopen net voor onze landgenote Magali Hayen in een bijzonder spannende finale. Bij de mannen was het opnieuw aan Nicolas Mathieu om met de lauweren, en een tweede plasma-tv, naar huis te gaan. Tijdens de finale klom hij niet minder dan vier van de boulders à vue.

Volledige resultaten en fotomateriaal van de finales
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


17/11/2010
Ergens al materiaal online ??

ook tijdens de selecties zag ik meerdere toestellen/camera's in actie.

thx


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,