Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vertical Event 2007, een mooi spektakel

Vertical Event 2007, een mooi spektakel

6 februari 2007

Het Vertical Event bracht afgelopen zaterdag nog maar eens een ode aan het klimmen in Entre Ciel et Terre te Louvain-la-Neuve. Honderden klimmers werden met een Xtreme route en klimspelen ondergedompeld in een dag vol klimmen.
Deze Master stond garant voor een mooie verrassing: een eerste plaats voor Mathilde Brumagne, vóór Chloé Graftiaux (2de) en Muriel Sarkany (8ste na een slippertje). Eveneens ten prooi vallend aan een slippertje, wist Olivier Favresse echter wel de titel weg te kapen door pas heel erg kort voor het einde te vallen.
De volledige resultaten kan je hier raadplegen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,