Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vertical Event, resultaten

Vertical Event, resultaten

20 februari 2006

De liefhebbers van het genre hebben ter gelegenheid van het Vertical Event 2006 van de klimzaal Entre Ciel et Terre weer maar eens een waarlijk spektakel kunnen meemaken afgelopen zaterdag. Het gaat hem om een wedstrijd op uitnodiging opgebouwd uit een formule boulder + routes relatief onuitgegeven in België. Bij de dames behaalde de Zwitserse Alexandra Eyer de overwinning, voor Muriel Sarkany en Chloé Graftiaux terwijl bij de mannen het de Nederlander Roman Van der Werf was die zich voor Stéphane Hanssens en Jonathan Thomas wist te plaatsen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,