Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vierde keer Magali Hayen op de Dust Boulder Contest

Vierde keer Magali Hayen op de Dust Boulder Contest

4 februari 2012

Het is nu 4 jaar dat de Dust Boulder Contest bestaat. 4 jaar ook dat Magali Hayen deelneemt en... wint. De eer van de Belgen hooghoudende bij onze noorderburen overklast Magali alle categorieën, in punten evenals in aantal getopte boulders, 59 van de 90 geopende problemen. Bij de heren gaat de overwinning naar Michiel Nieuwenhuijsen, voor de aanstormende jeugd Tim Reuser. In de categorie onder 6c is het een andere Belg, Danny Verbinnen, die ging winnen.
Afgelopen zaterdag kwam Magali aan als favoriete, ook op de jubileumeditie volgend jaar zal ze de te kloppen favoriete zijn. Bravo.

De podiums van de Dust Boulder Contest
De blog van Magali Hayen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


8/02/2012
Jullie vergeten een ding te vermelden dat Vera Zijlstra zich bij de mannen had ingeschreven en (ik geloof) dat ze 1000 punten meer had verzameld dan Magali?

8/02/2012
foutje, geen 1000 punten maar 1700 punten meer


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,