Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vlaams Studentenklimkampioenschap op 21 maart

Vlaams Studentenklimkampioenschap op 21 maart

16 maart 2006

De Vlaamse Studentensportfederatie (VSSF) organiseert in samenwerking met de Belgische Alpenclub (BAC), de Vlaamse Bergsport en Speleofederatie (VBSF) en de Katholieke Hogeschool Sint Lieven de derde editie van het Lowe Alpine Vlaams Studentenklimkampioenschap.
Elke hogeschool of universiteitsstudent met enige klimervaring kan deelnemen. Er zijn drie categorieën en het instapniveau is: ... 5a. Heb je dus nog nooit een wedstrijd geklommen? Dit is je kans. Ook via ferrata, speleobox, dodensprong, gratis vat en film staan op het programma.
Alle info en inschrijvingen op de site van de VSSF. Inschrijven kan ook via de sportverantwoordelijke van je hogeschool of universiteit. Op 21 maart verwachten we jou in klimzaal Hungaria te Leuven.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,