Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vlaamse Studentenboulderdag op 25 maart

Vlaamse Studentenboulderdag op 25 maart

Op vrijdag 25 maart strijden de Vlaamse studenten in Klimzaal Bleau voor de titel van Vlaamse Studentenkampioen 2011. Bij de heren kroonde Yannick Marchand zich in 2010 niet alleen tot Studentenkampioen, maar ook tot Belgisch Kampioen. Hij is dus dé te kloppen man.

De Vlaamse Studentenboulderdag is niet alleen een wedstrijd. Mensen die nog nooit klommen kunnen gratis klimschoenen lenen en een initiatie, gegeven door een gediplomeerde trainer, volgen, waarna ze ook aan de wedstrijd kunnen meedoen. Het instapniveau van de routes ligt zeer laag en ook absolute beginners hebben zeker genoeg te klimmen. Het ideale moment voor klimmers om hun vrienden en mede-studenten kennis te laten maken met het boulderen!
Het volledige deelnemersveld wordt na de selecties opgedeeld volgens klimniveau in verschillende categoriën, waarna een finale volgt. Iedereen maakt dus kans op de prijzen.
En last but not least, deelname wordt terugbetaald door de Universiteit of Hogeschool, en je mag hiervoor gewettigd afwezig blijven op school...

Inschrijven kan op de site van de VSSF

Vlaamse Studenten Boulderdag 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm