Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Waar bleven de toppers?

Waar bleven de toppers?

19 november 2001

Lag het aan het goede weer of aan de afstand naar de klimzaal te Doische, Joost mag het weten maar gisteren was de aanwezigheid van de gevestigde waarden in de Heren A-categorie voor deze laatste manche van de BCC bedroevend. Dit betekende echter wel dat de jonge leeuwen een klaar en duidelijk GO! kregen om de overwinning binnen het halen. Jonathan Thomas en Stéphane Hanssens deelden de koek in de Heren A categorie. Bij de Heren B rijfde de niet-meer-zo-jonge Lukas Theuwis de eerste plaats binnen. Ook bij de Heren C was er een ex-aequo tussen Jonathan Thomas en Guillaume Debroux.
Chloe Graftiaux won buiten competitie bij de dames A, haar oudere zus Alix won bij de Dames B. Kristien Vuylsteke haalde het bij de Dames C en Frédérique Dieudonné won voor de derde maal op rij bij de Dames D.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,