Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wanne Libot aan de top van de Promotop

Wanne Libot aan de top van de Promotop

Men neemt dezelfde personen en herbegint. Twee weken na hun laatste verplaatsing naar onze Noorderburen namen Magali Hayen, Jurgen Lis en Wanne Libot deze zondag in Arnhem deel aan de derde en laatste manche van de Promotop Lead, de Nederlandse beker lead. Ze wisten allen opnieuw in de finales te geraken.
Bij de dames geen enkele verschuiving op het podium. Magali plaatst zich op een derde stek na de ongenaakbareNikki Van Bergen en haar landgenote Rachel Nilwik.
Bij de heren wint Wanne met miniem verschil voor 3 andere klimmers. Hij vecht zich naar het tikken van een greep (24-) waar anderen enkel de beweging konden maken (23+). Zo eindigt hij op de eerste plaats en plaats hij zich 2e in het algemeen klassement van de beker, waarbij hij maar aan 2 van de 3 manches deelnam.
Magali en Jurgen eindigen respectievelijk 3e en 4e in het klassement dat gewonnen werd door de Nederlanders Tim Reuser en Nikki Van Bergen.

Resultaten van de 3e manche van de Promotop Nederland
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm