Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldbeker in Puurs op 21 en 22 september

Wereldbeker in Puurs op 21 en 22 september

Er resten nog enkele belangrijke afspraken op de internationale wedstrijdkalender. Bij de junioren volgen er nog een bekerwedstrijd en een Europees kampioenschap. Bij de senioren is er een Wereldkampioenschap half september en verschillende manches van de Wereldbeker Lead waarvan de eerstvolgende op het programma in Puurs op vrijdag 21 en zaterdag 22 september.
We kunnen niet harder benadrukken dat de onbetwistbare kwaliteit die de organisatie jaar na jaar aflevert de honderden toeschouwers steeds een spektakel van het hoogste niveau garandeert. Dat kan natuurlijk niet zonder de aanwezigheid van het kruim van de wereldelite. Zo goed als allen zullen ze present zijn in Klimax II. Zorg dan ook dat je erbij bent. Er staan tevens tal van randactiviteiten gepland: death ride, slackline, dyno contest of ook nog een speleobox.

Om u te doen watertanden kan je via volgende link de wereldbekerkrant lezen (pdf).

Plaats: Klimax II, Puurs/Breendonk
Datum: vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2012
Gratis inkom
Programma en info
op de website van de Wereldbeker

Worldcup Puurs 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm