Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldbeker te Puurs deze vrijdag en zaterdag

Wereldbeker te Puurs deze vrijdag en zaterdag

Het Belgisch publiek weet steeds weer zijn passie en enthousiasme te tonen wanneer de eliteklimmers op wereldniveau hun jaarlijks bezoek aan de Lage Landen afleggen. Plaats van afspraak bij uitstek is natuurlijk klimzaal Klimax II te Puurs waar dit weekend een Wereldbeker Lead plaatsvind. In 2010 waren jullie met een honderdtal om de ongeloofelijke prestatie van Mathilde Brumagne te aanschouwen. De show die ze gaf leverde haar een zilveren medaille op. Spijtig genoeg geblesseerd zal de Bruxelloise niet deelnemen maar ons land is zeker niet ondervertegenwoordigd. We tellen 7 van onze atleten aan de start.

Onder de favorieten zien we onder andere de winnaars van verleden jaar, de Koreaanse Ja-In Kim en de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque evenals de aanvoerders van het tussenklassement, de Sloveense Mina Markovic en de Oostenrijker Jakob Schubert.

Plaats: Klimax II, Puurs/Breendonk
Datum: vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2011
Inkom gratis
Programma en info
op de site van de Wereldbeker

Worldcup Puurs 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm