Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldkampioenschap: resultaten moeilijkheidsklimmen vrouwen

Wereldkampioenschap: resultaten moeilijkheidsklimmen vrouwen

4 juli 2009

Deze zaterdag werden in Xining de eerste finales van het Wereldkampioenschap gehouden. De Rus Alexey Rubtsov, een nobele onbekende, behaalde bij het boulderen bij de mannen de titel en de jonge Oostenrijkse Johanna Ernst haalde bij het moeilijkheidsklimmen het goud bij de vrouwen. De deelnemende Belgen, Chloé Graftiaux en Muriel Sarkany, eindigden op een respectievelijke 17de en 24ste plaats.
Chloé, die zowel voor speed, boulder en difficulty in competitie treedt, neemt morgen zondag deel aan de halve finale boulder.

Uitslag van de finales
Live resultaten op de IFSC website
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


4/07/2009
Comme on pouvait s'y attendre, c'est un mouvement morpho qui a causé du tort aux plus petites. En ce compris Muriel (24) et Natalija Gros (21). Décevant l'ouverture sur un Championnat du Monde...

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,