Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldkampioenschap voor de jeugd te Imst

Wereldkampioenschap voor de jeugd te Imst

26 augustus 2006

Het grote aantal jeugdige deelnemers aan het Wereldkampioenschap doet ons al even niet meer verbaasd opkijken. Dit weekend in Imst waren er niet minder dan 379 ingeschreven voor het moeilijkheidsklimmen. Onder hen ook een twaalftal Belgen die hoopten grootse prestaties neer te zetten in het Oostenrijkse Tirol. Bij de eindafrekening was Chloé Graftiaux de enige die bleek op het hoogste niveau mee te kunnen spelen. Zij behaalde echter spijtig genoeg de minst benijdenswaardige plaats in haar categorie: 4e bij de junioren (in moeilijkheid en snelheid). Zie hier de volledige resultaten.
[Update] Lees hier de commentaren van André De Backer.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,